Witamy z Gorzowa Wielkopolskiego. Jesteśmy uczniami klasy II B Szkoły Przysposabiającej do Pracy w Zespole Kształcenia Specjalnego nr 1. Zapraszamy do obejrzenia podsumowania naszych działań w ramach projektu eTwinning " Szkolna spiżarnia".
Pozdrawiamy serdecznie wszystkich uczestników projektu, to były fajne działania, pełne przeróżnych smaków, zaangażowania i przede wszystkim fajnej zabawy. Zajęcia i prace nad projektem angażowały nie tylko uczniów, ale też i ich najbliższych. Poznani koledzy i koleżanki z innych szkół dostarczyli inspiracji do wykonania nowych pysznych przetworów. Powstał m.in. kompot z gruszek, pomidory z czosnkiem, dynia z ananasem w zalewie, sok winogronowo-jabłkowy oraz wykorzystaliśmy przepis uczniów ze Szkoły Przysposabiającej do Pracy FECDIE na kompot gruszkowy. Podsumowaniem projektu niech będą piękne słowa Konfucjusza „Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.” Pozdrawiamy Kuba, Wiktor, Sebastian i pani Dorota
Komentarze
Prześlij komentarz